Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min son











Jag trodde
jag skulle få lära
min son
om världen







Men istället
blev det så







att jag fick lära
världen
om min son








Fri vers (Fri form) av Carina Bendix
Läst 606 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-11-09 11:12



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Livet är outgrundligt.
Jag tror även att din son har lärt dig om universum :-)
2013-11-12

  b.c.
fint skrivet
2013-11-12

  agneta pichler


mycket gripande de du skrev..
2013-11-10

    ej medlem längre
fint skrivet, allt som är annorlunda blir så här, ofta, tror jag
2013-11-09

  ULJO
Precis så är det, fint förmedlat
2013-11-09

    ej medlem längre
Du är en fantastisk mamma och poet- jag gissar inte, jag vet.
2013-11-09

  prinscess VIP
förstår precis det du beskriver
2013-11-09

    ej medlem längre
sorglig och tårfylld
2013-11-09

  Lars Hedlin
Känner igen mig så oerhört mycket i denna ;) kram
2013-11-09

  Carina Bendix
Tack så mycket. :)
2013-11-09

    ej medlem längre
fint skrivet
2013-11-09

    ej medlem längre
och ja även kanske så att du fick
lära dig mer om världen genom
din son.. i vart fall bra skrivet..
2013-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Carina Bendix
Carina Bendix