Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våta

Trycktes in i hörnet av smekande händer,
slogs fast av kyssande läppar som stelnade
över magens nakenhet.

Skapade konturer av kroppsskuggan som reste
sig ur gammal aska från lust till åtrå.

Luktade på din nacke hela vägen in i duschen som
strilade hett vatten över redan fuktig hud.

Inga krig kunde längre betyda,
ingen långsiktighet existerade.
Morgondagen låg tusen år ifrån.

Din kroppstyngd låg över mig och etsade fast mina handleder
i kaklets våta och ångande glätta.

Ljusets prisma delade världar av extas
och formade tanken att lyfta våra gemensamma själar ovan alltet.

Det var liksom meningen,
det stod redan skrivet.

Att det aldrig skulle ske igen.

Att det inte behövdes.




Prosa av Max Poisé
Läst 266 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-11-09 15:16



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Passionerat och vackert, verkligen glöd och intensitet i dina ord.
2013-11-11

  Emme VIP
Precis så.. Vackert!
2013-11-10

    ej medlem längre
snyggt..
2013-11-09

    ej medlem längre
Naket och så vackert!
2013-11-09

  Blåbäret
rasande begärligt och oundvikligt
2013-11-09

  Ninananonia VIP
Naket vackert...
2013-11-09

  Änglaögon
Ärligt, naket och vackert.
2013-11-09

    ADI Nehlin
underbart skaldat
2013-11-09

  Peter Olausson VIP
magnifik i sin oväntade avslutning
2013-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé