Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ska vi vara ensamma tillsammans?

Som en smekning för ljuset sig till
små trånga utrymmen och önskar
att tvåsamheten förevigas.

Jag vet redan att morgonen är det öde vi har framför
men det spelar längre ingen roll.

Suttit för länge med mina ensamma ord som ekar svärta
från den ynnest som göms mellan väggarna.

Just nu är stunden lätt att älska som känslan att
ta på din nakna hud.
Det är likt små vågor som fyller enkelheten
med guld och gyllene ögonblick.

Låter tiden stanna så jag kan ägna min evighet
att bara titta på dig och njuta av att jag är närvarande.

Vi kommer aldrig att låta världen konkurrera med sekunden
som fick ensamheten att gömmas bakom iskalla barriärer.

I morgon kan jag dö fulländat.




Prosa av Max Poisé
Läst 382 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2013-11-09 20:08



Bookmark and Share


  aol
bara så fint vackert skaldat vännen,
2013-11-12

  Rozsi.kovacs

Lysande Mannen gillas mycket
2013-11-12

  Angel of love
Vilken kärlek, underbar.
2013-11-12

  Teresia Ridell
Underbart passionerad kärleksdikt som ger välbehagsrysningar.. !
2013-11-10

  Emme VIP
Om man kan älska en text, då älskar jag denna
..
2013-11-10

    ej medlem längre
Bra skrivet!
2013-11-09

    ej medlem längre
suveränt..
2013-11-09

  Suzy med punkterna
Fantastiskt starkt
2013-11-09

  Blåbäret
Vilken glöd du skriver med...med morrande i bröstet typ
2013-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé