Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nej, jag är inte tjatig ... Blott kärlekskrank på riktigt ...


Det förunderliga med dig ...

... är hur mycket
av mitt inre
du fyller med
värme och ömhet
när jag tänker på dig ...

... även om du ännu ej
är här för att förbli med mig ...

Vill liksom bara få vakna med dig ...

... börja få skapa ljuva minnen
tillsammans med dig ...

... och få somna tillsammans
nära, nära tätt intill 
efter att ha älskat 
så där innerligt 
underbart ljuvligt mycket
tillsammans med dig ...

Inte bara nu
Inte heller bara sen
Utan ständigt och jämt
varje dag 
resten av mitt liv ...




Fri vers (Fri form) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-10 10:32



Bookmark and Share


  Harriette
En innerlig önskan som jag till fullo delar, både för dig och mig.
2013-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP