Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart är vi på väg



När våra vilsna själar
gråter när vår inre kärlek
inte längre får den värme
vi så väl behöver

När våra hjärtan öppnas
o stängs

När vi klyvs på mitten

När vår mänskliga
närhet mer befinner
sig i en elektronisk
mobil

Jag vill åter uppväcka
människors hjärtan

Sprida ljus o kärlek
och hoppas att vi på nytt
kan nå vår gemensamma
närhet.. Rozsi...






Fri vers av Rozsi.kovacs
Läst 480 gånger och applåderad av 39 personer
Publicerad 2013-11-11 19:46



Bookmark and Share


  Densen VIP
...språkfetischist som jag är... "där ute" skulle det visst vara:)
2014-01-08

  Densen VIP
Den funderingen har jag ofta också ställt mej;) Om cynismen i mig får tala så...föreställ dig Rozi...kommer det i nästa eller näst nästa generation kanske finnas kvällskurser eller rent av inlagt på skolbarnens schema..."läran om den sociala kompetensen" ...;)Näh! Mera kärlek och empati är ute! LOVE junkies... ju mer man får desto mer kommer man per automatik vilja ge;) Så otroligt skönt att skrivit om detta "lilla" fenomen..Fint det Rozi;)!!!
2014-01-08

  bohemen VIP
Jag känner som du! Utan kärlek finns ingen mening! Cillan
2013-12-12

    bittemi VIP
Varma, kloka ord!
2013-11-18

    Mia Sedvall
Fint skriftat vännen:)
2013-11-17

    ej medlem längre
Goa värmetankar är aldrig förgäves
Kraftord som känns!
2013-11-17

    ej medlem längre
En vacker text med ett tydligt budskap!
Bravo!
Kram
Z*
2013-11-16

  Ninananonia VIP
Fint :)
2013-11-15

  Nina.H
Insiktsfullt och vackert skrivet!
2013-11-15

  Eliza-69
Verkligen fint
2013-11-15

  aol
värmande fint för så vill man,
2013-11-14

  ResenärGenomLivet VIP
"Sprida ljus och kärlek"...det är så det ska vara...varmt och fint...
2013-11-14

    ej medlem längre
Med ömhet o insikt skriver du..
2013-11-14

  Angel of love
Väldigt sann text, väldigt bra!!
2013-11-13

  Linda CH VIP
Värmande och insiktsfullt skrivet!
2013-11-12

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen "MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA" av detta fina.
2013-11-12

  Chawa VIP
Kloka ord skrivna med varm hand och stort hjärta!
2013-11-12

  Destino
Så fint och klokt du skriver
Kram
2013-11-12

    ej medlem längre
jättefint skriver du..
2013-11-12

    sajo
Jag bokmärker din text den går rakt in i mitt inre och jag läser orden om och om igen.

2013-11-12

  Lars Hedlin
Mycket bra vännen ;) kram
2013-11-12

  SatansSon VIP
vackert sagt.
2013-11-12

    skamfilad
Förstår dig. Vackert.
2013-11-11

    ej medlem längre
fint Roszi!
2013-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Rozsi.kovacs
Rozsi.kovacs