Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är inte allt skitsnack som cirkulerar om dig som du bör oroa dig för ... - Däremot bör du börja oroa dig när och om ingen överhuvudtaget ens pratar om dig ... Även negativ reklam kan vara positiv reklam ...


Det spelar ingen betydelse vad ...

... andra tycker om dig
Ej heller vad de säger
att jag borde tänka på
kring allt som rör dig ...

Kanske jag tar
viss hänsyn därtill
men tror ej
att det riktigt blir
så som de som
tänker, tycker
och säger vill ...

Om jag känner
att din personkemi
stämmer överens
med min
och att du verkligen är
den du visar mig
att du är 
också i handling
så är min vänskap
definitivt din ...

Det väsentligaste
är vem du är
som person
och att du
inte försöker vara
någon annan
än den du verkligen är!

Tvivla inte på
att du duger som du är
Ty det kan föda tvivel
om du inte ens själv
tror på och känner tillit
för dig själv ...

Jag tror på dig
utifrån det jag vet om dig
genom att jag fått lära känna dig!

Det räcker gott och väl för mig
och borde så ock bidra till
att stärka din egen tro på
och tilltro till dig ...





Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-12 10:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ärlighet och uppriktighet är viktigt. Och att känna sig själv.
2013-11-14

  queenia
ja, så är det.
2013-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP