Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att dela sin kudde

Det var ett vågspel
när jag lät mina fingrar finna vägen
genom huden,

spända ansiktsdrag fann sitt lugn,

och brösten kunde mötas utan efterspel.

Vibrationer som gav födelse åt ett annat liv,
när blickar blev hemlösa och konsekvensen
lämnades åt sitt öde.

En pastische av frihet,
ett värmeljus när kalla kårar arla ven,
och fötter som möttes där täcket tog slut.

En balans som störde naturlagarna
och begravde alla medärvda sanningar.
Ett centrum utan gråa förorter.

Kunde kyssa din nakna ryggrad som aldrig tog slut,
måla små hjärtan med fingret,
såg att tiden, tidlöst dog och stannade.

Du fick min ensamma kudde,
en ö att simma till,
och plats för oändlig lek och lust,

för fingrar, fötter och svultna läppar
som äntligen fann sin boning.




Prosa av Max Poisé
Läst 100 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-12 17:22



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Vackert
2013-11-12

    ej medlem längre
Varmt och vackert, men den ensamma kudden känns lite vemodig....
2013-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé