Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är inte rädd


Då fick jag smäll igen
Alla dessa år som jag försökt förtränga starka minnen
Alla de mardrömmar
Alla de tårar
Rädsla
Sorg
Flykt
Allt står där nu
Och du säger saker och ting
Du gräver med en rostig gaffel i
Mitt hjärta igen
Du slår mig med ord och tittar igen
Med de ögon
Som gör så mycket ont
Jag känner mig igen som ett litet barn
Som ingen förstår
Ensam sittande på kalla golvet
Tårar som ekar då de träffar golvet
Varför skall det vara så svårt
Efter alla år
Efter alla böcker jag har läst
Efter så många affirmation
Jag är stark
Jag övervinner smärta
Jag kan
Jag vinner
Jag är inte sårad
Änglar finns
Jag är vinnare
Jag.....
Kan inte kämpa mer...
Jag vill leva mitt liv
Stänga det onda i vakuum behållare
Och aldrig släppa fri
Och du har nyckel till de mörkaste rum i mitt hjärta
Och så gräver du med jämna mellanrum
Du kan helt enkelt inte förstå
Att jag har också rätt att vara lycklig!







Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-12 22:03



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berörs djupt känner din smärta..värme och kramar till dig vännen!
2013-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino