Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Del av dikt på tyska som min far letade fram ur sitt minne när det skymde. Författare okänd. Översättning vargen.


När det skymmer

Nun ist zu Ende der heisse Tag
Reicht mir die Hände
Ich unterlag


Nu är till ända denna heta dag
Räck mig era händer
Jag led nederlag




Fri vers av Solai
Läst 403 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-11-13 00:40



Bookmark and Share


  Oscar Stolpe
Helvete vad bra den är.
Återvänder till den då och då,
så stark och så mänskligt vacker.
2014-11-08

    ej medlem längre
Mänsklighet bär frukt. Mycket fint!
2014-03-12

    Bodil Sandberg
Fint!vi människor behöver varandra*
2013-12-07

  queenia
trösterikt vackert
2013-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Solai