Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sörj inte pappa

 

Sörj inte pappa, då var då och nu är nu
den enda som skuldbelägger dig är du

Visst har det väl varit ett slitsamt äventyr 
och visst har det mången gång gått överstyr

Men livet hade inte gett mig vad jag idag har
om du suttit inne på mänsklighetens alla svar

Min kärlek till dig växer för var dag som går
jag vet vad jag känner, jag vet var jag står

Så sörj inte pappa, släpp dina samvetskval
livet lär oss att leva genom våra misstag och val

Vi har nånting som bara du och jag förstår
säg mig pappa, finns där en kärlek som vår?





Din äldste




Fri vers av Kalle.O
Läst 492 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-04-16 15:02



Bookmark and Share


    Solai
Så otroligt vackert och kärleksfullt att det tar andan ur mig.

Bara en väldigt väldigt vacker själ kan skriva så insiktsfullt och ömt.
2014-02-15

  friheten
Vilken vacker kärlek!!!
2008-07-15

  Tabes
Vackert, livnära, sant!
Jag önskar dig stort lycka till!
2008-04-25

  thyra
Vackert om förståelse och kärlek!
2008-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O