Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sår

 

En förlorad själ återfinns

ett hopp tänds, en vilja glöder

ett hjärta återuppväcks och minns

öppna sår läker sakta och de blöder

 

 




Fri vers av Kalle.O
Läst 734 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-12-21 09:21



Bookmark and Share


  Filosofen2
Så är det med minnen.

Sår läker och blir ärr...

Dina sår är nu läkta,

ro du vila ut i Herrens armar och lyssnar
till hårdrock...
2012-05-30

  Maria T
Så fint skrivet om sår
2012-02-15

  Magica VIP
Såren rivs dessvärre alltför lätt upp.
Dikten väcker tankar, därav bokmärke. :)
2011-12-28

  ghost
Berörande och känslostarkt. Men såren läks så småningom om de sköts om och inte rivs upp med jämna mellanrum...
2011-12-26

  Vici
Berör starkt!

Fint och tänkvärt.
2011-12-26

  Bibbi VIP
Så bra formulerat.
2011-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O