Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Galen

 

Ensamheten gjorde

 mig aldrig galen,

 

 

 

jag var galen långt

 innan dess

 

 

 




Fri vers av Kalle.O
Läst 828 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-12-29 22:44



Bookmark and Share


  Vici
Tänkvärd ord!;-)

Att vara "galen" inte
bara underlättar,
det är nog en förutsättning
på sina håll...
:-D
2012-01-03

  Magica VIP
förhållanden gör mig nog mer galen!
2012-01-01

  Maj-Lis VIP
Alla är vi kanske lite galna ...på var sitt sätt
GOTT NYTT ÅR
2011-12-31

  Larz Gustafsson VIP
Jag skulle bli mer galen utan den.
2011-12-30

  Anders Nordlander VIP
vem är inte galen???
2011-12-29

    lory
bravo..gott nytt år
2011-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O