Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inspirerad av Silla




Hemma bäst

 

Saknadens ögonblick

går segrande ur strid

vänder hem




Fri vers av Kalle.O
Läst 804 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-12-16 09:13



Bookmark and Share


  Filosofen2
Klolt budskap... Ska ta det med mig...
2012-05-30

  Maria T
Så fint.
Vända hem
2011-12-18

    Ingrid Larsson
Så exakt skrivet!
2011-12-17

  chrissie
Åter till,,,
2011-12-16

    Max Poisé
Så enkelt är det nog. Fast vi förstår det inte alltid då vi ofta söker sanningen i det komplicerade.

Ha nu en underbar helg!
2011-12-16

  Bibbi VIP
Gillar!
2011-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O