Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förberedd

 

Gårdagens skuggor

lämnar tvetydigt solsken

inväntar stormen

 

 

 




Fri vers av Kalle.O
Läst 874 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2011-12-25 16:27



Bookmark and Share


  Filosofen2
Nu då du somnat in läser jag åter dina
dikter....

Gråter och läser och minns...
2012-05-30

  Maria T
Det ligger oro i dikten
2012-02-15

  Eva Langrath VIP
Stark text en liten stunds vila innan det oundvikligt svåra drabbar.
2012-01-21

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2011-12-31

    ej medlem längre
Ord som lämnar spår...tack!
2011-12-31

    ej medlem längre
Du ristar ord i våra hjärtan! Tack!
Gott Nytt År till dig!
2011-12-31

    Max Poisé
Borde nog ristas in i sten!
2011-12-29

  ghost
Mystiskt och tankeväckande dikt som lämnar utrymme för en massa associationer av olika slag och åt olika håll. Bra!
2011-12-26

    Pieces of a puzzle
Klurig....
2011-12-26

  Vici
Snyggt skrivet!

Ja det är rätt kraftiga vindar
i antågande på sina ställen...

:-)
2011-12-26

  Bibbi VIP
Begrundar.
2011-12-25

  Larz Gustafsson VIP
De där stormvarningarna är alltid överdrivna.
Storm i ett vattenglas.
2011-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O