Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem har egentligen tid

 

 

 

för julefrid?

 

 

 




Fri vers av Kalle.O
Läst 734 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-12-21 08:24



Bookmark and Share


  Maria T
Vacker bild
2012-02-15

    Vad säger ett namn
Respons till Melodys kommentar
Skämtar du? Eller har du på riktigt ingen jä#¤@ aning om varför vi egentligen firar jul? Du snackar ju om påsken, då man spikade upp Jesussnubben på korset. Julen däremot, handlade om att Jesussnubben FÖDDES. Det BÖR man veta...
Vilken färg har blåvalen?
2011-12-29

    Vad säger ett namn
Jävligt fyndigt :)
Men man har alltid tid för det man lägger tid på
2011-12-29

  Magica VIP
Jaa, jag orkar snart inte med att försöka få frid denna tid, det ger mer stress än ro...och varför egentligen fira att man en gång valt att lägga synderna på en oskyldig man och spikat upp han på ett kors...
2011-12-28

  ghost
En högst berättigad fråga som fler borde ställa.
2011-12-26

    ej medlem längre
ja man undrar.....julen kan knäcka vem som helst--
2011-12-21

  Larz Gustafsson VIP
Inte jag i alla fall.
Den falska friden vill jag inte ha något med att göra.
Alltsammans är ett falsarium och en bluff.
Trist att Satan lyckats dupera även kristna.
Men det är ett tidstecken, en avfallsmarkör.
2011-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O