Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopp

 

Må varje stjärna

slockna

 

innan hoppets

låga dör




Fri vers av Kalle.O
Läst 1074 gånger och applåderad av 35 personer
Publicerad 2012-02-15 14:32



Bookmark and Share


  Fredrik Axelsson
Utan att veta om det så var det du som introducerade mig för poesins värld för många många år sedan. Det gör ont i hela min själ att du inte längre lever. Men då och då tänker jag på dig och jag hoppas att din väg har gått dig tillmötes.
2020-04-30

  Filosofen2
Än idag tåras mina ögon då jag tänker på dig. Åååå Kalle.O Du finns i mina tankar <3.

Din dikt är mycket talande
2014-11-06

  genni
Åh Kalle, mina ögon tåras, vad jag saknar dig <3
2013-06-28

    ej medlem längre
Precis så ja!
2012-11-18

    ADI Nehlin
ljuvlig poesi
2012-04-27

  Linda CH VIP
Oerhört gripande och vackert skrivet!
2012-02-28

    ej medlem längre
en del mister
en del lever på och av
för en del det brister
en del satsar på trav

:)
2012-02-27

  Blåbäret
urstarkt...
2012-02-22

  Maj-Lis VIP
Griper tag
De sista som lämnar oss är hoppet...så varje stjärna må slockna
2012-02-18

  Annie b'larsson VIP
Det är sant.
2012-02-17

  Vici
Yes!

Nu se vi ju på ett dunkelt sätt,
såsom i en spegel,
men då skola vi se ansikte mot ansikte.
Nu är min kunskap ett styckverk,
men då skall jag känna till fullo,
såsom jag själv har blivit till fullo känd.

Så bliva de då beståndande,
tron, hoppet, kärleken, dessa tre;
men störst bland dem är kärleken.
1 Kor 13
2012-02-16

    ej medlem längre
Som en vacker bön....hoppets bön.
2012-02-15

    ej medlem längre
Smärtsamt vackert.
2012-02-15

  thyra
En vacker och önskvärd tanke. Fint!
2012-02-15

    Birgersdotter VIP
Ja!!!!- så fint
2012-02-15

  Maria T
Stor poesi
2012-02-15

  Bibbi VIP
Amen!
2012-02-15

  ghost
Jag hoppas med dig, av hela mitt värkande hjärta.
2012-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O