Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägskäl

Det finns ett slut vid min tomtgräns
Där mina hundar ej vaktar
Där ingen drake lurar
Och dimman kryper in












Fri vers av Solai
Läst 226 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-06-29 23:51



Bookmark and Share


  aol
Gillas mycket
2018-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Solai