Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The coming

When winds
blow harsh and strong
It won’t be long
It won’t be long




Fri vers av Solai
Läst 33 gånger
Publicerad 2024-01-14 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solai