Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blänkande

du finner om du söker,
precis när knivens blad smeker öppna sår,
det var ett förut,
ett sentida monument av sanningar som
rann nedför fördomarnas väggar.

kunde höra primalskrik över de öppna ytorna
och såg stålet blänka vid halspulsådern.
det var ett enkelt slag att förlora

sin enda tanke vid första blicken.

kanske räcker det med ett förlåt,

annars

får jag ta mitt liv och födas åter till
en smula bland bedövade själsberövare,

du finner om du söker,

hur värdelöst verkligheten målar sanningen
och ditt öga är bara en enda mottagare av miljarder.




Fri vers (Prosapoesi) av Max Poisé
Läst 296 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-11-13 20:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Snyggt, berör!
2013-11-13

  Emme VIP
Djup... och välskriven, som alltid.
2013-11-13

    ADI Nehlin
stark berörande text
2013-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé