Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Benkross






Utförsäkring. Utmätning. Utmattning.
Jag får för mig att taket sakta sänks, som en skrotpress.
Som en benkross.


Spritfri. Sjukdömd. Sömnlös.
Det kommer en dag, jag hoppas den kommer snart
Aldrig mera sliten och svag.


Vyssjar. Värnar. Vakar.
Min livlina liten, en ljusglimt att fästa tanken vid.
Mitt endaste allt du är.




Fri vers av sundino
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-13 21:36



Bookmark and Share


  Tillbringaren VIP
Underbart träffande titel till en bra text. Gillar kompositionen.
2013-11-13
  > Nästa text
< Föregående

sundino