Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Träd i plötslig full grönska idag. Förra veckan var de kala


Tänk om man plötsligt

Tänk om man plötsligt

skulle få syn på

träd som grönskar

plötsligt

i  november 

när de veckan före

var alldeles kala

tänk om man plötsligt 

fick vara med om det

såsom jag idag var

 

då skulle man förundras

undra

och oroas med

ju

 

vackert

men ändå fel

ju

 

stackars Jorden

vad har vi gjort med dig 

olag är det

ur lag

ej så det var tänkt

och skapat

 




Fri vers av Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Läst 338 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-14 18:29



Bookmark and Share


    tramp
ja de e något på G med klimatet. Här börjar det bli dags att ta fram gräsklippar' n igen .
2013-11-16

  TrollTörnTrappan VIP
Fascinerande upptäckt! Ändå kanske inte första gången det händer, i jordens långa skiftande historia...? Varje sorts klimatomvandling behöver väl inte bero på människors medverkan...?
2013-11-15

  Bibbi VIP
Skrämmande.
2013-11-14

  aol
konstigt, lite ruggigt
2013-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)