Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tempo

det är stål,
ditt hjärta,
ett hål
jävla smärta

gett allt,
gav själ
ändå kallt
ändå farväl

ser ditt ljus,
puls som känner,
får bara brus
som bränner

rinner genom kran
skuldens skatt
helvetets, fan
trött och matt

det är min plikt
mitt hjärtas röst
att ge dig en dikt
som gör sommar, höst

du kommer få
välja och vraka
in åt helvete så,
om du kommer tillbaka




Bunden vers (Rim) av Max Poisé
Läst 284 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-11-14 19:56



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ett snyggt och snabbt sammandrag av situationen...bra rim...
2013-11-14

  aol
skriften känns som rakt från hjärtat,
2013-11-14

    ej medlem längre
Snyggt!
2013-11-14

  Emme VIP
Just så, tempo o rim :-)
2013-11-14

    ej medlem längre
fyfan vad jävla bra skrivet. Rakt på sak ett otroligt bra flyt och väldigt igenkännande. Riktigt bra rubrik då den har ett väldigt bra tempo genom hela dikten.
2013-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé