Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Smärtstillande hjälper till viss grad, men det råder ej bot på det som ligger bakom smärtan ...


Det är sällan eller aldrig som ...

... jag ens tänker 
tanken på att
vare sig ge upp
oavsett vad som händer
eller funderar på
om jag måste börja om ...

Men det finns stunder
när smärtorna inom
gör det lite väl svårt
även för mig
att fortsätta tro på
att det inte finns 
någonting 
som kan hindra mig
från att fortsätta 
få finnas för dig ...

Jag överlever
så även denna stund
och nästa och nästa ...

... Men hur länge?

Jag vet precis 
vad det är jag behöver ...

... Det är inte speciellt mycket
men så innerligt svårt att finna ...

Du som är ämnad för mig
vet vad jag talar om
eftersom det berör dig ...

Jag behöver dig ...




Fri vers (Fri form) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-15 03:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP