Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gammal sorg rostar aldrig


Mörkervind drar och sliter sig kal och sårig
varje gråt skälver naken-

Himlen har utslocknad fallit på knä
i sörjan-

död i november




Fri vers (Fri form) av Carola Zettergren
Läst 539 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-11-15 15:59



Bookmark and Share


  Kim VIP
Nä tyvärr är det nog sant också!
2013-11-21

  Rosen VIP
känslosam text...
och det är nog inför mörkret som små ljus står bedjande till att aldrig glömmas bort...
2013-11-21

  ULJO
Då får man kärleksfullt tända ljus och minnas det goda i livet
2013-11-18

  Sonja Sidorow Lapington
en rysning och ilning far genom min kropp och själ
2013-11-16

  Tillbringaren VIP
Underbart vackert och hemskt!
2013-11-16

  stenen/ Yv Ericsson
Men du jag älskar den där känslan! Tack!
2013-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren