Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jaha- Inget nytt

Fertilitetskliniken Påsmällen AB lovar

att alla ägg kommer från frigående kvinnor

Friskolan Plugghästen AB vill inte ha

elever med talfel

stänger ute alla läspiska elever

Pyromaner har bildat klubb

tar bara emot eldsjälar

Politiker på hög nivå

träffas på nattklubben Pudeln

Betyg i skolan är

inte detsamma som betyg på skolan

Vården är en gigantisk kö

se den och sedan dö

 

 

 




Fri vers av Berra Bäver
Läst 247 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-15 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver