Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kära poet, vässa pennan!

Passa er poeter
ni kan bli attackerade
demokratin är ju
så att säga hotad
and the freedom of speech
håller på att strypas
men lyssna inte till dessa
två lögnaktiga ord
bara håll för öronen
och fäst blicken framåt
stadigt och kraftfullt
skriv på som aldrig förr
vässa gärna pennan
så den kan försvara sig
du äger rätten att uttrycka dig
precis hur, när du vill
ingen ska få stoppa
dina viktiga ord, meningar
och intressanta budskap!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-11-16 12:40



Bookmark and Share


  zino
ja det är klart :)
hela vägen...
2013-11-22

  Bibbi VIP
Nej "ingen ska få stoppa"!
2013-11-20

    ej medlem längre
Japp, min penna är också vässad och klar, stark och bra text Mare!:)
2013-11-16
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP