Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Retroperspektiv reflektion


Välja vilja


Att välja tanken
på det skulle bli
du och jag

en dag ett vi

var uppenbart

explosivt
impulsivt
implosivt

fatalt
illa valt




©Peter Stjerngrim




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 475 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-03-12 22:24



Bookmark and Share


  Ms Lovecraft
Haha, söt liten text med oväntat slut!
2006-03-12

  Agnes
Eller kanske t o m "att svälja tanken..."! Härlig beskrivning om att kärlekens vägar äro outgrundliga. Och obegripliga! Gillar din slutkläm skarpt!
2006-03-12

  himlens hemlighet VIP
snyggt! kabooom! :)
2006-03-12

  Tove Meyer VIP
oj. skickligt skrivet i så få rader. explosionsartat!
2006-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP