Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(eget foto)


Ibland väntar jag

 

Ibland väntar jag

på fullmånen

Liksom längtar

Ser fram emot

och uppåt

 

Tänk

att jag glömmer

att hon finns där hela tiden

samma runda hela

måne

alltid

 

Natt som dag

i ur och skur

bakom molnen gråa

långt upp i skyn

i rymden djupa

 

Hon faller inte ner

snurrar ej ens

samma sida

mot mig vänd

 

Fast jag har alltid tänkt

på henne

som en han

Men månen

är ju en planet

en den ett det

 

Ja, jag vet

 

Men ibland väntar jag på

Månen

Den fulla hela

Det är nåt visst med hen

Fullmånen

 

 

Hon bär ju kraft att påverka

hav och land och oss som här lever

så verkar det åtminstone för mig

som både kräfta och varg är

samt även människa

Inte undra på att så då sker..?

 

 

 







Fri vers (Fri form) av Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Läst 282 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-18 16:23



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
ja ...kanske längtan är ett busfrö
vilket planterar silverängder
2013-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)