Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

panik

jag står här på min väg...

Jag tittar dit....

jag tittar dit....

jag tittar över allt

vet inte vilken väg jag ska gå...

Paaaaaaaanik

Vart ska jag ta vägen...

jag går några steg in på min väg

Stannar upp!!!

Ser mig omkring

men ser att det är så många hinder på min väg..

Kan inte nån hålla mig i handen och leda mig rätt.. 

 




Fri vers av Nettisch
Läst 269 gånger
Publicerad 2006-03-13 00:02



Bookmark and Share


  Marlene Anna Linnéa
oj vännen, bra beskrivning av hur det känns ibland...
*tar tag i din hand*
i panik hittar man sällan rätt vägar.. men jag vet hur det känns
vi tar en fika först, så kan vi leta efter vägar sen!
*ler*
2006-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Nettisch
Nettisch