Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
18.11.2013 Måndag. Slentrianjulen som aldrig blev av.


Denna julens kval*

Grå luddiga tankar
i snöslaskiga sandade drömmar,
där tomten fortfarande finns
till glädje för Arne Weise substituten.

Aldrig mer bärs klapparna fram
och aldrig mer är jag förväntansfull.
Jag kommer att sakna dig, Jullovsmorgon
och Jan Lindblads natur.

Vi har alltid torkade fikon, dadlar,
pepparkakor och lussebullar.

Och en Gud!

Sa vi som inget saknar.

 




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-20 16:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP