Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så länge sen


Det var länge sen jag lät dig krossa mitt hjärta, min vän.
Det tog lång tid innan det blev helt igen.

Det var länge sen du lämnade mig utslagen, min vän.
Det tog lång tid innan jag reste mig igen.

Det var länge sen du fick mig att vänta i dörröppningen, min vän.
Det tog lång tid innan jag förmådde vända och gå vidare igen.

Det var länge sen du var stormen i mitt liv, min vän.
Det tog lång tid innan vinden vände igen.

Det var länge sen du väckte min längtan, min vän.
Det tog lång tid innan saknaden försvann igen.

Allt hände för så länge sen, min vän.
Det känns som om en evighet har passerat igen.

Men då och då, när andan faller på, min vän.
Tänker jag på dig åter igen.




Fri vers av Jonas Brywe VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-20 21:36



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
så underbart skrivit, vilket flyt i texten. gillar mkt.
2014-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Brywe
Jonas Brywe VIP