Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spriten är ett problem för mig då min konsumtion enligt min doktor är för liten mot det behov som borde finnas inom mig ...


Är Garanterat en sällsynt välmarinerad pralin ...

... fylld med ett
specialkomponerat endorfin
som stimulerar dig
till att bli
ohjälpligt beroende
av mig ...

... om du är 
den där dig
som för mig är ämnad ...

Ty allt det
du väcker inom mig
och får mig att känna
för dig
kommar att fylla
varje litet
skrymsle och vrå
inom hela dig ...

... med mersmak av mig ...

Precis så som
du med dina endorfiner
kommer att fylla mig
med mersmak av dig ...

...till den grad
att du inte någonsin
behöver känna oro
för att av mig bli lämnad ...

F-n vad jag saknar dig!

Du fattas mig!

 




Fri vers (Fri form) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-11-21 12:10



Bookmark and Share


  Magica VIP
Tur spriten INTE är ett problem för dig hade jag valt att yttra det! (Jag refererar här till din ingress där doktorn säger att han anser att din konsumtion är för liten mot det behov som borde finnas inom dig.) Är själv glad jag trots helveten i livet iallafall kunnat motstå alkohol som en falsk tröst. Det är en farligare drog än många verkar vilja inse.
2013-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP