Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet vandrar fram i stillhet

Solen gassar över jorden
allt är stilla varmt och skönt
njuter livet dricker tystnad
runt omkring är vackert grönt




mare











Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-07-21 12:07



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Begrundar Dina tankar.
2014-07-21
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP