Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
printad här och nu


Kvällssummering

-

Från långglasögon till läsglasögon

terminalglasögon

 

hör åter susandet av ettor och nollor

känner värmen från asdfghjklö

 

asdfg (vänster hand)

hjklö (höger hand)

 

en strepsil i munnen pga förkylningstider

 

Downtown Abbey

en hund som behöver rastas

 

äntligen packat upp efter resan och bonat alla golv

 

men glömt att äta middag

 

Tråkigt besked på min mail just nu, andas inte in det

tänker jag

 

dra inte ner det i lungvävnaderna

som en förvivlans ragnarök

 

säg aha

ett högt och ljudligt AHA

 

Sedan

 

se bort från dig själv en liten stund

 

en bråkdel av en sekund

 

Om du kan

 

 

 




Fri vers av Madeleine Richter
Läst 217 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-24 00:17



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så bra förmedlat!
2013-11-25

  Solitaire VIP
Kunde varit min,
Och många andras med, tror jag
Men det var du som gjorde den, ögonblicksbilden.
Så välformulerad som bara du kan göra den!
2013-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Richter
Madeleine Richter