Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

saknar dig david! !

 




Du smekte min kind och jag log :)

Drömde mig bort ett tag

drömde om dig

Du var här vid min sida
Du log mot mig

smekte min kind

 

Det var den ljuvaste smekning jag någonsin har känt.

Kände dig i hela min kropp igen

Kunde inte sluta le :)

 

Men så vakande jag från

min dröm och så kom jag ihåg

Du finns inte hos mig längre..

Saknar dig!

 

 




Fri vers av Nettisch
Läst 302 gånger
Publicerad 2006-03-13 15:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nettisch
Nettisch