Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hör bubblornas vida hav!

Det är för tyst i Sweden
det behövs mera krut
istället används datorn
där kommer ilskan ut!!
där vågar folket skriva
där flödar ord av hat
man skriver så det ryker
där är man inte lat
nu kokar det i Sweden
hör bubblornas vida hav
kanske dax för folket
att ställa massa krav!!







mare







Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-26 12:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Min senaste låt heter "Kokar".
2013-11-26

  Bibbi VIP
Hög tid för krav.
2013-11-26
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP