Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommer bli värre!

Det kommer att bli värre
vänta till nästa år
då öppnas porten till länder
som inträde får..

Som smör i solsken försvinner
bostäder till folk
men bara till de som behöver
hjälp med tolk..

Svenska folket får gå åt sidan
vi ska bara betala skatt!!
känns som att bli trampad
och överkörd med ratt!!

Det knakar rejält i landet
det känns otäckt det som sker
och en sak som irriterar
är när politiker står och ler!

Så hur länge ska de stjäla
från oss som byggt vårt land!
de bryr sig ej om folket
ger bara kalla hand!






mare







Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-26 23:51



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är nog viktig att se att problemet inte är av inomvärldslig karaktär. Risken är att man som kristen missar det perspektiv som målas upp i Ef 6:12.
2013-11-27
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP