Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt jag inte säger.

en punkt där det borde varit ett utropstecken

Grattis.

det var söndag och jag sa ingenting


Ett videosamtal några dagar innan:
uppkopplingen var ganska dålig
rösten glättig och jag ställde inga frågor

för svaren vill jag inte höra

så jag höll upp telefonen så att
jag filmades i en fördelaktig vinkel
log
ett leende som var en lögn
avslutade samtalet lite för tidigt

bestämde att jag aldrig ska le på beställning igen


Därför: på söndagen skrev jag ett ord och en punkt
inga fler lögner nu

men

mellan raderna som inte finns
står ett helt liv av besvikelser
så läs det jag inte skriver
för det säger allt




Fri vers av Kolsyra
Läst 211 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-11-26 22:25



Bookmark and Share


    Anna B
smart, vemodigt och snyggt.
2013-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Kolsyra