Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, men det är så det känns inom mig när jag tänker på dig och önskar du vore hos mig ... Du som är så innerligt ämnad bara för mig ...


När du mig berör ...

... så som den dig
som är ämnad för mig
i varje stavelse, tonfall
och så även med
din blotta närvaro gör ...

Då händer det där
inom varje
litet skrymsle och vrå
djupt inne i mig
som förändrar
allt det som är ...

... nu och här ...

Det blir något av
en explosion
ur vilken känslor
förträngda sedan förut
formligen forsar ut
gror, växer och slår rot ...

- Innan jag ens 
hunnit inse vad som hänt
känner jag att jag inte är på väg
utan redan har hunnit bli
en fullkomligt hopplöst förälskad idiot ...

... dock fortfarande en rätt smart sådan ...

Önskar blott bara
att du redan
nu och här kunde vara ...

Du min tillkommande
söta, rara, vackra 
alldeles besvärligt hopplöst underbara ...

Att du fattas mig,
behöver jag väl
knappeligen ens nämna för dig? ...




Fri vers (Fri form) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-11-27 14:14



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Så varm text, öm och full av kärlek
2013-11-27

    ej medlem längre
Så varm och fin...
2013-11-27

    ej medlem längre
Så kärleksfullt och så vackert.
Längtan kan göra ont.
2013-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP