Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Burma


Burma, en oas
där allting udda
är normalt
där ingen blandning
blir fel
där en sprucken fasad
är vacker

Burma, en plats
där allting sker
här och nu
där allting spelas upp
inför öppen ridå
men ändå
i det fördolda




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 438 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-11-28 09:38



Bookmark and Share


  aol
känner allvaret Burma kan vara farligt,
2013-12-30

    Ivanovitj
Tycker speciellt mycket om slutet!
2013-12-03

  Petter Wingren
Din kärlek till detta land klär sig i mättade bilder, en utopi som redan finns verklig i dina ömt framburna ord
2013-12-03

  Maria Zena Viklund
vackert skildrat med tyngd av allvar
2013-11-28

  cilax VIP
läser dikten som en derivat, dvs något som tangerar eller antyder något som inte kommer så lätt fram just nu. Fel, rätt? vet inte. Gillar dikten
2013-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös