Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid ödebyn



Det bor ett vildsvin
vid den gamla ödebyn,
i buskaget till vänster om stigen.
Han grymtar varnande
när du sakta närmar dig.
Nu är det han som bestämmer reglerna.
Du skall inte tro
att du kan återvända
till det som människan
en gång övergivit.




Fri vers av Bo Scharping
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-28 15:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bo Scharping
Bo Scharping