Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klasskataklysm





Krackelerad konstruktion
Stel i skiktad keramik
Se fingrarna som formar
Den ena är den andre krukan lik


Ur sammanhang sluten
Anonym atom i atmosfär
Frigjord ändå kluven
Solid och självförvållad solitär


En pjåskande parnass
Kluster kramat tätt ihop
En provins att pissa på
Sötsurt smolk i sprucket stop


En ojämn jämmerdal
Som ett solidariskt skämt
Kataklysmiska klyftor
Där dubbel måttstock dömt och dämt











Bunden vers av sundino
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-28 17:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sundino