Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Liten portion av nödvändig sorgbearbetning ... Blir lite så från tid till annan och att skrifta av sig är det enda som hjälper just då ...


I mina stundom återkommande drömmar ...

... din närvaro
ännu själsligen strömmar
genom varje litet
skrymsle och vrå inom
och omsluter mig ...

... så som om du
vore alldeles nära
tätt, tätt intill ...

När jag vaknar
och jag finner ut
att allt bara vara en dröm
känner jag smärtsamt väl
hur mycket jag dig saknar
och hur svårt jag har
för att av dig
någonsin kunna ta farväl ...

Men minnet av din närhet
och av hur mycket
mer jag ville 
när jag en gång då till dig sa
- att jag dig mest av allt vill ...

... tillsammans med 
den närvaro jag känner idag
av din underbart vackra själ
som mig då, nu och för alltid
lika mycket ville och lite till ...

Stärker känslan
som du odlar inom mig
Känslan av du du nu och för alltid
vill mig lycka, kärlek, närhet
och allt annt gott i stort som smått ...

Men framför allt jag känner
hur mycket din själ
vill hjälpa mig att se och förstå
hur innerligt såväl 
du som livet
vill mig väl ...

Saknaden blir inte mindre med tiden
men att få känna din närvaro
såväl inom som hur den omsluter mig
får mig stundom att känna sinnesfriden
och att det inte är en konflikt i sig
att så hett och innerligt söka kärleken i livet
och samtidigt vårda ömt 
all den kärlek jag ännu känner för dig ...




Fri vers (Fri form) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-11-28 23:56



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Ord som gör ont om en smärta som känns igen. Bra.
Gillar.
2013-11-29

    ej medlem längre
Saknaden kommer man aldrig ifrån.
2013-11-29

  Drömfångare
Du har verkligen fått till styrkan!
2013-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP