Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lovar du att säga sanningen, hela sanningen och ej förändra, förvanska eller förtiga någonting

det finns vissa saker
som jag lärde mig av johan

sitt ned
alla är medelklass
jag
du
alla
du är inte speciell på något vis
du är inte unik
du har inget att säga till om

det finns vissa saker
som jag lärde mig av blenda

knulla systemet
ingen har någon chans
den andra världen finns inte
du kommer aldrig vara en del av den

det finns visa saker
man lär sig av sverige

allt du har är din knutna näve
som någon annan aldrig kommer förlita sig till




Fri vers av Jonjovan
Läst 462 gånger
Publicerad 2006-03-13 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonjovan
Jonjovan