Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vårt förflutna skänker oss självkänsla och förutsättningar inför framtiden så länge vi ej väljer att låta det som varit definiera den vi är här och nu utan låter insikten om det som varit stärka oss i utvecklingen till den vi vill bli ...


Mina sinnen må söka näring ...

... ur mina samlade minnen ...

Men minnen 
kan ej
hur vackra
underbara och värmande
de än må vara ...

... förminska mitt behov
och längtan efter den dig
som är ämnad för mig ...

... även om
mina minnen
stärker mig
och därigenom skänker dig
bättre förutsättningar
för att den mig 
du söker och finner
nu och här
en väsentligt trevligare
version av det jag 
efter vilken din längtan
har ett så innerligt begär
kan bli ...


Men förutan dig
är och föblir
mina minnen
som allra bäst
en förtärande smärta
som fyller
och så sakteliga
trasar sönder mina sinnen ...

F-n vad innerligt mycket du fattas mig!

Behöver dig här och nu
och för all framtid ...

... nära nära
tätt intill
alldeles ömt
och varmt invid ...

 




Fri vers (Fri form) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-11-29 12:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP