Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ordvrängning kring affirmationsprocessernas återkommande varierande flöden ... Det bara blir stundom! Den dig som är ämnad för mig vet om att den här ägnad till dig - men du är välkommen att bekräfta det för mig ...


Bara till dig som är ämnad för mig ...

... är dessa ord avsedda för ...

Jag vill av hela min själ
och mitt hjärta
allt gott och väl i livet
för den dig som är ämnad för mig
oavsett ...

Det är helt oegennyttigt 
på alla vis och sätt!!!

- Även om jag 
önskar på alla sätt
att du får all
den kärlek, lycka och 
annat gott livet
som är dig givet ...

... tillsammans med mig
som är ämnad för dig ...

Ty det är bara då
och endast då
som det hela
får en verklig chans
och förutsättning
för att kunna bli 
så där alldeles rätt ...

... så att du och jag
kan få bli det vi
vi är ämnade att 
vara och förbli
resten av våra liv ...

Önskar dock 
du kunde komma 
och förbli med mig snart
medans det ännu finns tid ...

... Det vore liksom
alldeles fullständigt underbart ...




Fri vers (Fri form) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-11-29 14:20



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det var knappt så jag tordes läsa, men eftersom texten ändå fanns här så...en törstande längtan...så fint skriven...
2013-11-29

    ej medlem längre
Man önskade att man var den ämnade <3 väldigt fin.
2013-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP