Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
28.11.2013 Torsdag. Just som det totala mörkerdeppet bryter ut i en kraftig våg av frosseri.


Advent i praktiken*

Detta novemberregn hamrar
sönder julefridens snötäcke
och får tanken på tomten att huttra
för att förgäves blicka ut över nejden.

Inombords värmer stouten
helgens adventsbestyr.

Ja, nu dansas plastgranen in!

Sakta bryter försvaret ihop
för att snegla på chokladpralinerna,
de torkade fikonen, dadlarna
och de alltid efterlängtade pepparkakorna.

Denna julen ska jag ha roligt,

eller.....??




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 423 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-29 17:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP