Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rösten vägrade munkavel

Men snälla lilla du
kan du inte vara tyst
din röst rör om
du blir så obekväm
vi låter saker
och ting vara nu
det är bekvämast så
mer lugnt och skönt
vårt land består
av en befolkning
som lärt sig tidigt
att låta tystnaden styra
och att vi ska anpassa oss
efter ramar och mallar..
men den tilltalande
visste redan om detta
det var därför rösten
ville öka sin volym
och säga saker som skulle
röra om i grytan







mare













Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-30 13:45



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

Helt riktigt röra om i den kokande
grytan
2013-11-30

  Bibbi VIP
Salt och ljus är vi kallade att vara. Matt. 5:13,14
2013-11-30

  Larz Gustafsson VIP
Ja, man ska drogas och passiviseras med någon slags flummig snuttifiering och allmän luddighet.
Liksom du ställer jag inte upp.
Vi må ha olika åsikter i vissa frågor, men vi är överens om att det är fel att agera nickedocka och Pinocchio.
2013-11-30
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP