Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Simon, min drömprins


Vackra ögon

Pennan fick vila en stund
ett par glittriga ögon
fångade min uppmärksamhet






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-30 12:15



Bookmark and Share


  Lollitta VIP



FÖR KATTEN!!!!!!!!!!!!!+++++
2013-11-30

  Bibbi VIP
Applåd!
2013-11-30

  Larz Gustafsson VIP
Glittrande ögon brukar sätta igång min penna. Fast inte kattögon då...
2013-11-30
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP