Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korruptets fula klor

Nu måste bläcket tappas
fördämningen är stor
den vill att jag ska skriva
om korruptets fula klor
de bara roffar åt sig
de tjänar lögnens far
finns inget ärligt uppsåt
de bara tar och tar..







mare







Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-12-01 10:53



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tid för avfall och ekonomiskt kaos.
Hög tid att gå in i bönekammaren. Matt.6:6
2013-12-01

  Gabrielle Laurèntzen
Starka, berörande och sanna rader om korruptets isande egoism. Gillar ditt sätt att skriva om det.
2013-12-01

  Marianne Räf
Känner igen!
Jekkligt bra! :D
2013-12-01
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP